website
statistics

Logistiek

Veel mensen hebben ons gevraagd, hoe kwam je in Maastricht en hoe kwam je weer thuis?

Start

Wij wonen midden in het land.  De dag voor vertrek uit Heugem / Pietersplas hebben wij gereden met ons auto naar Maastricht. Wij hadden een hotel geregeld dicht bij de recreatie terrein in Heugem. Wij hebben onze spul uitgeladen in de hotelkamer.  Daarna heeft Valerie teruggereden naar huis, de auto geparkeerd op de oprit en dan met trein en bus teruggereisd naar Heugem. 

Eind

In Pieterburen hebben wij gekampeerd op de camping Boet'n Toen.  Op ongeveer 3 minuten loopafstand van de camping, gaat een bus, elk uur naar Winsum.  Vanaf daar hebben wij gereisd naar huis met de trein en de auto opgehaald.

Campings

Omdat wij hebben deze tocht gemaakt in Corona tijd, waren campings drukker dan normaal.  Voor de traject vanaf Heugem tot aan Zutphen hebben wij alle campings vooraf gereserveerd.  Vanaf Zutphen hebben wij alles op de bonnefooi gedaan.  Er was maar 1 camping, die bij aankomst zei dat ze eigenlijk vol waren. Toch mochten wij alsnog daar 1 nacht staan.  De campings hebben wij voornamelijk gevonden met hulp van het Kano Kampeergids van de TKBN.